Je hoeft je voor mij niet te
bewijzen, je komt voor jezelf

Persoonlijk, informeel, eigen

Ik geloof dat je pas echt effectief kunt zijn wanneer je doet waar je goed in bent en daar in gelooft. Dat noemen we ‘werken vanuit je authentieke kracht’. Maar niet iedereen heeft daar een beeld bij. Wat is dat dan, je authentieke kracht? Dat is wanneer je je kwaliteiten en eigenheid kent en herkent en je het beste uit jezelf weet te halen. Daar help ik je bij. Door je vraag te verhelderen en je te helpen je eigen antwoorden te vinden. Op mijn persoonlijke, zorgvuldige en informele manier. Ik ben to-the-point met waardering voor jouw eigenheid. Zodat je weer verder kunt. Met energie en perspectief. En je zelfbewuster, steviger en kansrijker in het leven staat.

 

Mijn werkervaring

Ik ben afkomstig uit de creatieve sector waar ik werkte als uitvoerend producent, productieleider van (muziek)theatervoorstellingen en zakelijk manager van kunstenaars. Na jarenlang uitvoerend te hebben gewerkt, zocht ik naar inhoudelijke verdieping.

Na het afronden van mijn coachopleiding aan de School voor Coaching in Leiden en de trainersopleiding bij Phoenixopleidingen in Utrecht, coachte en trainde ik bij de organisatie Cultuur en Ondernemen vele kunstenaars en creatieven naar persoonlijk ondernemerschap.

 

Om nieuwe ontwikkelingen in mijn vak te volgen en mijzelf te blijven ontwikkelen, volg ik met regelmaat actuele trainingen, workshops en masterclasses binnen mijn vakgebied. Daarnaast neem ik deel aan intervisie om scherp te blijven op mijn eigen persoonlijke effectiviteit en functioneren. Inmiddels heb ik mijn werkveld uitgebreid naar het onderwijs en de zakelijke markt. Naast mijn eigen praktijk werk ik samen met collega-coaches en –trainers in de organisatie Cultuur en Ondernemen en de Trainingstudio.

 

Ik ben NOLOC-erkend loopbaanprofessional en onderschrijf haar ethische gedragscode.

Wat is dat, je authentieke kracht?

‘Spannend? Ja. Want je gaat wellicht over ervaringen of gedachten vertellen die je nooit eerder hebt gedeeld. En sommige dingen wil je misschien liever niet weten. Maar je hoeft je voor mij niet te bewijzen. Je komt voor jezelf. En je blijft heus dezelfde. We vliegen niet uit de bocht. Daar ben ik dan weer voor. Met kennis van zaken, jarenlange ervaring en met humor. Want bij mij wordt ook gelachen. Ik hou je een spiegel voor, schud de boel een beetje op en geef je een steuntje in de rug. Of een duwtje … net wat nodig is. Soms heb je een ander nodig om je eigen mogelijkheden te zien.’

Wat klanten vinden